Reiki

Het doel van Reiki is balans van geest en lichaam. Reiki helpt je in harmonie te leven met jezelf en je omgeving.

Een Reiki behandeling leidt tot diepe ontspanning, heft energie blokkades op, ontgift en versterkt je levensenergie. Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Daarnaast is Reiki ook een middel om mensen weer in contact te brengen, met wie je werkelijk bent.

Universele levensenergie

De reiki energie stroomt tijdens de behandeling via verschillende handposities naar de plekken in je lichaam die energie nodig hebben.

Tafelbehandeling

De cliënt ligt ontspannen en gekleed op de Reikitafel. Ik behandel met de handen op het lichaam, vind je dit niet prettig dan kan het ook met de handen boven het lichaam.

Stoelbehandeling

Lig je liever niet op een tafel dan is een stoelbehandeling ook mogelijk. Deze behandeling is korter en duurt ongeveer 40 minuten.

Reiki & Chakra’s

Chakra’s zijn centra van geestelijke energie in het menselijk lichaam. Chakra’s zijn te vergelijken met energiebronnen. Gericht werken met Reiki en chakra’s is een verrijkende aanvulling op Reiki.

Reiki

Tijdens de Reikibehandeling kunnen er emoties naar boven komen. Het is belangrijk dat daar ruimte voor is, ik maak daarom altijd een afspraak van een uur.

Voor een stoelbehandeling reserveer ik 40 minuten

Neem contact met mij op

Denk je dat ik jou kan helpen? Neem dan direct contact met me op.

Malcare WordPress Security