Coachen en koken

Het gaat er vooral om welk doel je wil bereiken en welke stappen er nodig zijn om jouw doel te bereiken. Koken is het middel om op een speelse en ontspannen wijze met elkaar in gesprek te zijn. Koken helpt de focus te verleggen waardoor de de oplossing dichterbij komt. Na het bereiden van het gerecht eten we samen en tijdens de maaltijd gaat het coach gesprek verder.

Vind je eigen pad vanuit je hart

Koken

We hebben een kort gesprek over welk doel je wilt bereiken daarna gaan we samen koken. De maaltijd is smakelijk en makkelijk te bereiden. Samen Tijdens het koken onderzoeken we welke stappen er voor nodig zijn om tot een concreet resultaat te komen.

Grenzen bewaken

Je wordt opgeslokt door de waan van de dag, je beleeft geen plezier meer in je werk en/of in je leven. Samen onderzoeken we waar jij je grenzen bent overgegaan en hoe je dit kan veranderen.

Mijn verlangen duidelijk hebben

Je hebt het gevoel dat je het leven van een ander leeft, je weet niet meer wat je leuk vindt en wat je graag wil.
Je verlangen duidelijk krijgen tijdens het koken.

Tijdsduur

Gemiddeld duurt een consult 1,5 uur. Na iedere sessie ontvang je een factuur via e-mail.

Living the dream…

Ik had nog een droom, namelijk mijn eigen bedrijf beginnen waarin ik mensen op mijn eigen wijze kan coachen. De afgelopen 40 jaar heb ik veel kennis en ervaringen opgedaan, in mijn werk en in mijn leven. Daarmee ik jou kan ik jou helpen je droom te realiseren. Mijn droom is werkelijkheid geworden.

Neem contact met mij op

Ben je blij verrast en wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

Malcare WordPress Security